Klik op ons logo voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Volgen

Delen

Beginnen met tennis doe je in Heemstede als lid van Tennisvereniging Merlenhove

Wij spelen op het prachtige Tennispark Groenendaal met dertien gravelbanen, waarvan acht verlicht, gelegen in het mooie Groenendaalse Bos te Heemstede.
Word lid of kom eens langs!

Laatste nieuws

Het Draijer Bouw Open Merlenhove Toernooi 2018 komt er aan!

Het Draijer Bouw Open Merlenhove Toernooi 2018 komt er aan!

De inschrijving van het Draijer Bouw Open Merlenhove Toernooi 2018 is geopend! Na de succesvolle editie van vorig jaar zitten wij weer klaar om jou van 30 juni t/m 8 juli te mogen ontvangen op Tennispark Groenendaal.

Ook dit jaar spelen we op actuele rating. Check de wedstrijdbepaling op deze pagina voor alle broodnodige informatie. De commissie staat verder 24/7 paraat om al jouw vragen te beantwoorden per mail, telefoon en modern briefpapier.

Schrijf je hier in.

Inschrijving KNLTB Najaarscompetitie geopend!

Vanaf september start bij TV Merlenhove weer de KNLTB Najaarscompetitie. Elke vrijdagavond en zondag kan jij schitteren tegen andere verenigingen op het gravel van ons tennispark. Ga naar de competitiepagina en competitiepagina Jeugd om je aan te melden.

TVM 1 stoomt door naar de 1e plaats!

TVM 1 stoomt door naar de 1e plaats!

TV Merlenhove 1 speelde op zondag 13 mei, op de 5e speeldag, uit bij Amstelpark. Vooraf een gelijkwaardige tegenstander, aangezien beide teams met evenveel punten op plek 2 in de poule stonden. TV Merlenhove stak echter in zeer goede doen en wist de dag met 6-2 te winnen. Beiden dames singels werden gewonnen. Marlous won eenvoudig, en Maryvonne leverde een mooie strijd tegen een felle en taaie tegenstander. Ze hield het hoofd koel en wist - na een 3-4 achterstand in de 3e set – de set toch nog met 6-4 naar zich toe te trekken. Ook Leo won zijn singel met overtuigende cijfers, terwijl Stefan moest aantreden tegen een zeer getalenteerde 17-jarige, afkomstig uit Zuid-Afrika. Stefan speelde zijn beste tennis en wist daarmee de 1e set overtuigend te winnen. De tegenstander bleek echter strijdlustig en pakte helaas de 2e en 3e set.

Zowel in de dames-als de herendubbel liet Merlenhove een hele goede vorm zien, en beiden werden overtuigend gewonnen. De punten van de mixen werden verdeeld, waardoor de eindstand uitkwam op 6-2. Het 1e team van Merlenhove mag zich – in ieder geval gedurende 1 week 😎 – nummer 1 van de poule noemen. Een prestatie van formaat!

Poule indeling KNLTB voorjaarscompetitie 2018 online

De indeling van de KNLTB voorjaarscompetitie is online gezet. Benieuwd tegen wie jij dit voorjaar speelt met jouw team? Kijk dan snel op de competitiepagina en klik op het 'mijn knltb'-icoontje naast jouw favoriete team voor alle informatie.

Districtskampioenschappen 2018

Nieuws van 21 may

We hebben Districtskampioenen !!!
  
Mats Jutte Jongens 7-9 jaar                     Aiden Steenkist Meisjes 9-10 jaar

>> Lees verder...

Contact

Webmaster

Vragen, opmerkingen of suggesties over de website, mail naar webmaster@merlenhove.nl.

IdeeŽn en/of klachten

Heeft men ideeën en/of klachten m.b.t. het tennispark of TV Merlenhove, stuur dan een mail naar ideeen-klachten@merlenhove.nl en het bestuur zal zich hierover buigen.

BINNENKORT BIJ MERLENHOVE (zie ook Agenda):

   
 

Wed 23 may

Start Minicompetitie XL 1 - Rode, Oranje en Groene bal

Speeldagen: 23, 30 mei en 6 en 13 juni

Sun 3 jun 17:00

Competitie BBQ

Word nu lid!

Aanbieding lidmaatschap 2018

Bespaar € 25 entreegeld bij het aangaan van een lidmaatschap vóór 31 mei 2018!

Klik hier om je aan te melden als nieuw lid van TV Merlenhove

Lidmaatschapsvormen en contributies in 2018

Particuliere verhuur tennisbanen 2018

Het is ook mogelijk om tennisbanen te huren op Tennispark Groenendaal. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.

Opzeggen en wijzigen lidmaatschap

Schriftelijk of per e-mail naar de ledenadministrateur.
Opzeggingen dienen uiterlijk 1 januari te zijn ontvangen door de ledenadministrateur. Binnen een week na ontvangst wordt een ontvangstbevestiging verstuurd. Als deze ontvangsbevestiging uitblijft dient contact te worden opgenomen met de ledenadministrateur.

S P O N S O R S