Klik op ons logo voor de homepage
Merlenhove > Algemeen > Nieuws

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Volgen

Delen

Even voorstellen: Volkert de Klerk, de nieuwe penningmeester

Even voorstellen: Volkert de Klerk, de nieuwe penningmeester

Graag stel ik me kort voor als uw nieuwe penningmeester. Ongeveer een jaar geleden zat ik met Paul Barten op een mooie zonnige dag achter in onze tuin  een heerlijk glas wijn te drinken (hoe kan het ook anders) en spraken we over TV Merlenhove. Ik vertelde o.a. dat ik best wel eens wat wilde doen voor die mooiste tennisclub van Nederland, indien daar behoefte aan was. Paul kopte vervolgens de bal binnen door te vertellen dat binnen afzienbare termijn de functie van penningmeester in het bestuur vrij zou komen door het vertrek van Hans. En zo geschiedde een jaar later, dat eind maart tijdens de ALV mijn kandidatuur in stemming werd gebracht en bij gebrek aan tegenkandidaten dit door de leden werd bekrachtigd.

Komende periode zal ik gelukkig ingewerkt worden door Hans Maarschalkerweerd, waarna ik het stokje van hem definitief zal overnemen. Inmiddels heb ik een aantal bestuursvergaderingen meegedraaid. Wat me in die korte tijd opvalt is dat er met ongelooflijk veel passie door vele mensen veel werk wordt verzet. Prachtig, vasthouden en verder uitbouwen zou ik zeggen.

Kort iets over mijzelf. Ik ben getrouwd met Machteld en we hebben inmiddels 3 uit huis wonende en studerende kinderen in  Amsterdam, Delft en Utrecht. Naast tennis zijn mijn hobby’s wandelen, fietsen, skiën en zoveel mogelijk wijnproeverijtjes van Paul bijwonen. Ik ben bedrijfseconoom en werk als Chief Investment Officer bij een Family Office waar ik me bezig hou met beleggingsvraagstukken. Overigens zijn er geenszins plannen om eventuele tijdelijke overtollige liquide middelen van TVM te gaan beleggen. Die zullen we gewoon (tijdelijk) op de bankrekeningen zetten tegen (helaas) 0% rente. Het is niet anders.

Ik hoop in de komende jaren mijn steentje bij te dragen aan die mooie club in dat prachtige Groenendaalse bos, hoewel ik merk nog een behoorlijke kennisachterstand te hebben omtrent het reilen en zeilen van onze club.

Indien jullie ideeën of suggesties hebben voor de nieuwe Penningmeester dan zijn deze uiteraard altijd welkom. De deur staat open. Ik heb inmiddels gemerkt dat er strak begroot wordt en dat er niet heel veel financiële ruimte is. Belangrijkste bron van inkomsten zijn natuurlijk de lidmaatschapsgelden van de leden. Het zou mooi zijn als we de komende jaren nog iets meer leden weten aan te trekken zodat we iets ruimer in ons financiële jasje komen te zitten, waarbij ik denk dat mond op mond reclame door de leden zelf de beste marketing campagne is. Tot slot heb ik zelf ook een kleine doch strenge suggestie aan jullie: wees sportief en betaal op tijd, besteed je energie liever aan een mooie tenniswedstrijd.

 

Volkert de Klerk

Penningmeester TV Merlenhove

Nieuwsflitsen

Maart 2016

Februari 2016

November 2015

Oktober 2015

September 2015 (II)

September 2015

Mei 2015

Maart 2015 (II)

Maart 2015

Februari 2015

Januari 2015

Oktober 2014

Juni 2014

Mei 2014

Maart 2014

Februari 2014

Januari 2014

September 2013

Mei 2013

Maart 2013

Februari 2013

Januari 2013

S P O N S O R S