Klik op ons logo voor de homepage
Merlenhove > Sponsoring > Sponsornieuws

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Volgen

Delen

Bestel nu jouw clubkleding bij Ajw!

Bestel nu jouw clubkleding bij Ajw!

Graag willen wij aan alle leden de mogelijkheid bieden om voor een aantrekkelijke prijs kleding te kunnen aanschaffen in de TVM-uitstraling.

De dames en heren hebben de keuze uit een shirt of een polo, terwijl de jeugd kan kiezen voor een shirt. Op deze kleding zal alleen het Merlenhove-logo op de voorkant komen te staan. De shirts en polo's zijn zorgvuldig uitgezocht door een betrouwbaar testpanel, bestaande uit leden van onze vereniging. Op de pagina Clubkleding kan je een impressie zien van de kleding, van het merk Reece, inclusief de prijzen.

We zien graag dat veel competitieteams, vrijspelende leden en andere enthousiastelingen het goede voorbeeld volgen van leden die al hun interesse hebben laten blijken. Dus snel op naar Ajewé!

Mocht je een vraag hebben over de kleding, neem dan contact op met de sponsorcommissie door een mail te sturen.

Toss-plus voor 55-plus

Toss-plus voor 55-plus

In samenwerking met T-line is een Toss-plus programma ontwikkeld voor de 55-plussers. Graag wijzen wij onze TVM-leden in de categorie 55-plus op de mogelijkheid om indoor te tennissen bij T-line in de Cruquius.

Doel Toss-plus 

Het doel van het programma is senioren die in de winter willen blijven tennissen daarvoor een mogelijkheid te bieden. Bij het spelen en oefenen wordt rekening gehouden met de speelsterkte en fysieke mogelijkheden van elke speler. Er wordt rekening gehouden met het spelniveau: van beginnende speler tot wedstrijdspeler. Naast de begeleiding door de trainers heeft T-line de mogelijkheid extra service te bieden, waaronder de fitness ruimte en fysiotherapiepraktijk.

Invulling Toss-plus

Vanaf nu wordt op donderdag en vrijdag van 13.30-16.00 uur de Toss-plus aangeboden. Op de baan worden de deelnemers door een trainer ingedeeld en begeleid. Naast anderhalf uur tennis worden balansoefeningen aangeboden en ook specifieke spiertrainingen, oefeningen voor lenigheid en andere ingrediënten om langer op de baan actief te kunnen blijven. Het programma is ook ideaal voor spelers die de eerste stappen op de baan willen zetten na blessure of een knie- of heupoperatie.

Kosten en aanmelden

De kosten zijn € 7,50 per keer. Je kunt per keer ingeschrijven via de site van T-line, bij Laatste nieuws, tossen en tossen+ bij T-line.

Sponsorflits

Februari 2016

Punten scoren voor de wedstrijd begonnen is? Clubkleding!

S P O N S O R S