Klik op ons logo voor de homepage
Merlenhove > Gebruik website

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Volgen

Delen

Gebruik van de website

TV Merlenhove (TVM) maakt voor haar administratie, communicatie en organisatie gebruik van het programma PLANMYSPORT (PMS). Onze website maakt ook onderdeel uit van dit programma.

Wat betekent dit voor onze leden?

 Alle relevante informatie wordt via PMS per e-mail verzonden naar onze leden. Vandaar dat het belangrijk is dat TVM het juiste e-mailadres heeft van al haar leden. Daarnaast is ook alle info terug te vinden op onze website.

Persoonlijke toegangscode

 Alle leden krijgen per e-mail een persoonlijke toegangscode voor deze website toegezonden wanneer ze voor de eerste keer inschrijven voor les, toernooi c.q. evenement. Klik op de koppeling Nieuw of Vergeten? rechts bovenaan de pagina’s van de website voor de uitleg hierover.

Hoe kan je als lid de website gebruiken?

 Aan de linkerkant van de webpagina's zijn de navigatieknoppen van de diverse pagina’s terug te vinden. Rechts bovenaan de webpagina's kan ingelogd worden met de persoonljke toegangscode. Als er is ingelogd is het ook mogelijk om jouw wachtwoord te wijzigen in een makkelijker te onthouden wachtwoord via de koppeling Nieuw wachtwoord rechts bovenaan de pagina.

Bij sommige oudere computers met kleine beeldschermen kan het nodig zijn om de pagina naar links te verschuiven om de mogelijkheid tot inloggen te kunnen zien. Dit kan met de balk onderaan de pagina.

Inloggen moet om de Online ledenlijst te kunnen bekijken. Op de pagina Privé kunnen via de optie Persoonlijk, deze opties worden zichtbaar nadat er is ingelogd, de persoonlijke gegevens van het ingelogde lid bekeken en desgewenst zelf aangepast worden.

Via de website kan ook online ingeschreven worden voor training, evenementen en/of toernooien. Handig is om in te loggen voordat het inschrijfformulier wordt opgeroepen. Op deze manier zijn alle persoonlijke gegevens ingevuld als het formulier verschijnt.

Pagina’s Agenda en Banenschema

 Doordat in de loop van het seizoen activiteiten worden toegevoegd en komen te vervallen is de Agenda op de website het meest up-to-date. Hetzelfde geldt voor het Banenschema waarop ook nog wel eens wijzigingen plaatsvinden.
Bij het openstellen van de inschrijving voor toernooien en evenementen zijn de online inschrijfformulieren terug te vinden bij de desbetreffende activiteit op de Agenda. Ook worden deze formulieren per e-mail toegezonden.
Neem dus even de tijd om de website te bekijken zodat alles duidelijk wordt. Zo niet, stuur dan een e-mail naar webmaster@merlenhove.nl met vraag of opmerking. Er zal z.s.m. worden gereageerd.

Check dus regelmatig de website voor alle up-to-date informatie.

 

S P O N S O R S